e3d4dcf128074f7b86ba0fbc0c85f813

Kjøp klokketårnkunst

Rødtangens lokale kunstner, Tina Biørn-Lian, og Holmsbu-kunstneren Jeanette Leine, sto for en bokstavelig talt kreativ dugnadsbragd i 2012. De lot seg begge inspirere til å lage flott kunst av Rødtangens ikon nummer én, klokketårnet, til inntekt for restaureringen. Mange av verkene er solgt, men noen er igjen.

Klokketårnkunsten ble presentert i artikkelen Kjøp «Klokketårnet» av Tina Biørn-Lian. Trykk på lenken for å lese den. Hovedfokus i 2012 var Rødtangens egen bildende kunstner med sin serie kollografier – en teknikk blant andre Edvard Munch brukte. Tinas kollografi-serie ble trykket i 18 nummererte og signerte eksemplarer.

Like spennende er Jeanette Leines tegninger, alle inspirerte, alle signerte, men ikke nummererte fordi alle bildene er unike, ingen er like.

Bildene leveres fagmessig innrammet med glass og passepartout.

Samlerobjekter

Dette er samlerobjekter for alle som elsker Rødtangen. Ved å kjøpe et bilde, får du ikke bare flott kunst til å henge på hytta eller hjemme, du støtter samtidig arbeidet til den nystartede venneforeningen Rødtangen Klokketårns Venner (RKV).

RKVs viktigste oppgaver er for tiden å ferdigstille restaureringen av klokketårnet – nå også med selve tåkeklokken, dessuten montering av tåkeluren som tidligere sto på Krok, og etableringen av det nye, lille museet i tårnrommet.

Selv om mange ildsjeler allerede har lagt ned utallige, frivillige dugnadstimer i prosjektet, og vil fortsette med det, er det ikke til å komme utenom at mye også koster penger, mange penger.

Slik kjøper du

Nedenfor presenteres alle kunstverkene som fortsatt er til salgs. Trykk i bildene for å forstørre dem. Velg «Play» for lysbildevisning og bruk piltastene for å gå frem og tilbake.

Se deg ut bildet eller bildene du liker best, og overfør kr 5.000,- per bilde til RKVs konto 1503.43.36501. Oppgi ditt navn i meldingsfeltet.

Kjøperne velger bilde(r) i den rekkefølgen betalingene er mottatt. Du kan også avtale visning før du bestemmer deg endelig. Du mister ikke pass i køen av den grunn.

RKV vil gjerne ha flest mulig venner. Kontingenten for 2014 er kun kr 250,-. Er du allerede registrert bruker på Rødtangen.no, betal til konto 1503.43.36501 og vi ordner resten. Er du ikke registrert på Rødtangen.no, trykk på «Registrer ny bruker» under BRUKERKONTO på forsiden, og fyll ut skjemaet.

Velkommen skal du være!

{gallery}Klokketaarnkunst_2014{/gallery}